joi, 2 iunie 2011

Ganduri de(spre) viitor


A mai ramas putin timp pana ce voi trece prin uriasele emotii ale "examenului vietii" , mai exact bacalaureatul. Trebuie sa marturisesc ca deja am emotii , doar ca acum ele nu sunt nici pe jumatate la fel de intense precum stiu ca vor fi in momentul in care ma voi afla in fata faptului implinit . Mi-e teama , insa aceasta teama a mea este de doua tipuri : o teama de a nu reusi si de a dezamagi , atat pe ceilalti , cat si pe mine , si o teama de ceea ce va urma dupa , cu alte cuvinte viitorul meu , intrucat indiferent care va fi rezultatul , viata mea se va schimba , iar eu sper ca schimbarea va fi pozitiva .

Voi trece intr-o noua etapa a vietii , ceea ce presupune ca trebuie sa renunt la a mai copilari, trebuie sa devin mai responsabila , mai echilibrata , mai puternica pentru a putea infrunta greul ce de-abia acum incepe .

Imi doresc cu ardoare sa devin independenta. Am atatea visuri de indeplinit , atatea lucruri de facut , locuri de vazut, atatia oameni de cunoscut si momente de trait, insa pentru asta am nevoie de mai multa incredere in fortele proprii , de curaj si de un strop de noroc .

Am mai scris un capitol din cartea vietii mele , iar altul asteapta sa fie scris .

2 comentarii:

Rareş spunea...

E ceva firesc sa ai emotii si eu trec prin aceleasi emotii ca si tine,dar incerc sa imi pastrez calmul si sa fiu cat mai relaxat,pentru ca aste e un examen de care depinde tot viitoru meu,asa ca nu imi permit tocmai acum cand mai e atat de putin pana la examen(practic cateva ore),sa fiu agitat si sa am emotii,deci incerc sa imi stapanesc emotiile.Iti urez mult succes la examen si incearca sa iti stapanesti emotiile.

Rox spunea...

Tocmai pentru ca stiu ca de acest examen depinde viitorul meu ,am emotii atat de mari, dar asa cum zici si tu, trebuie sa ma linistesc.

Iti multumesc mult pentru incurajare si mult succes si tie !