duminică, 23 octombrie 2011

Wind of change

Au trecut deja trei saptamani de cand am inceput un nou capitol din viata mea. Trei saptamani - atat de putin si totusi atat de mult. Un timp ce mi-a adus de toate ... lacrimi, multe intrebari de genul "Ce caut eu aici?" , "Sa fie acesta locul meu?" , "Am luat decizia corecta?"... mi-a adus zambete si mici bucurii, mi-a oferit prilejul de a cunoaste o multime de oameni, fiecare dintre ei fiind mai frumos, mai inteligent, mai amuzant, mai trasnit ca celalalt.
Am avut scurte momente de ratacire, de teama, pe care nu credeam ca le voi putea depasi, caci ma simteam mult prea fragila si nestiutoare pentru a putea infrunta necunoscutul, noua lume in care tocmai pasisem, si pe care mi-o imaginasem altfel. Am avut asteptari destul de mari, unele mi-au fost inselate, iar altele depasite, dar asa e in viata - nu totul este perfect.

Acest inceput inseamna enorm pentru mine ca om, ca studenta, ca femeia ce voi deveni. E un inceput ce reprezinta cunoastere, schimbare, atitudine vis-a-vis de viata, indeplinirea unor visuri, prieteni, multumire sufleteasca.

Stiu ca e dificil sa ajung acolo unde imi doresc, insa am invatat ca a ma lasa invinsa nu e o optiune. Voi cadea, voi plange , dar in cele din urma ma voi ridica , chiar daca nu va fi nimeni pentru a-mi intinde mana.

Un comentariu:

aXeLLa spunea...

I'll be there for you! :*